![](https://www.sbu.ac.ir/documents/46019/223365089/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87+%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C+%DA%A9%D8%AC%D9%84%D8%AF%D8%A7%D9%84.jpg/355e5674-27fe-9717-a667-0ac67ff41a2d?t=1738142577365)
دستگاه اندازهگیری پروتئین به روش کجلدال (KjelMaster Buchi k-375) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی آماده ارائه خدمات به دانشجویان و پژوهشگران است.
مهمترین و استاندارترین روش که توسط جامعه شیمی و بیوشیمی برای اندازهگیری میزان نیتروژن موجود در نمونههای مختلف پذیرفته شده و استفاده میشود، روش کجلدال آزمایشگاهی یا همان کلدال است. از این دستگاه برای هضم و تقطیر نمونهها به منظور آمادهسازی برای تجزیه و تحلیل پروتئین استفاده میشود.
کاربرد این دستگاه در اندازهگیری پروتئین موجود در مواد غذایی (غذای انسان و حیوانات)، بافتهای بیولوژیک و نیز برخی مواد جامد و محلولها است. این دستگاه طی حرارت دادن ماده با مقداری اسید سولفوریک، طی واکنشهایی میتواند نیتروژن را تجزیه کرده و خارج کند، در پی این امر میتوان میزان و خلوص پروتئین موجود را اندازه گرفت. موضوعی که کاربردهای بسیاری در رشتههای مختلف برای فرآیندهای خاص و تحقیقاتی دارد.
اساتید دانشجویان و محققان گرانقدر جهت تعیین وقت و انجام آنالیز میتوانند به تارنمای اینترنتی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید بهشتی به آدرس https://centrallab.sbu.ac.ir مراجعه و یا با شماره 29905427 تماس حاصل نمایند.