-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 25 مهٔ 21، 11:22
صفحه اصلی برای اولین بار در کشور گردهشناسی عسل با میکروسکوپ الکترونی 42755 بازدید print share گردهشناسی عسل (منشاء گیاه شناسی عسل) با میکروسکوپ الکترونی برای اولین بار در ایران جهت کنترل کیفی...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی روابط عمومي
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 5 آوریل 21، 10:23
صفحه اصلی روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا 51844 بازدید print share توسط محققان دانشگاه شهید بهشتی صورت گرفت: روش جدید سنجش ساکارز عسل برای نخستین بار در دنیا دکتر مینایی، عضو...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 8 مهٔ 24، 5:45
صفحه اصلی آزمایشگاه تخصصی آنالیز عسل بهشتی آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو شد 20016 بازدید print share آزمایشگاه تخصصی آنالیز عسل بهشتی از سوی سازمان غذا و دارو به عنوان آزمایشگاه همکار غذا و...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی
-
محتوای سایت · درج شده توسط نسرين کشاورز روی 4 دسامبر 24، 10:56
صفحه اصلی دستاورد شگرف محققان دانشگاه شهید بهشتی در ترمیم آسیبهای استخوانهای جمجمه 48 بازدید print share محققان دانشگاه شهید بهشتی به روشی نوین برای ترمیم آسیبهای استخوانهای حساس جمجمه و و صورت...
دسته بندی ها: دستاوردهای پژوهشی منبع خبرها: دانشکده علوم و فناوری زیستی